Obsessió pel menjar sa

Botiga de productes a granel i espai per a la difusió d'una alimentació saludable.

 

 Qui som 

Anem al gra és una botiga de productes a granel i espai de difusió per una alimentació saludable.

A la botiga trobareu productes d'alimentació (gairebé tots ecològics i a granel), així com cursos i xerrades sobre alimentació, receptes i productes que consumim a diari. 

El projecte d'Anem al gra comença a l'any 2014 a El Masnou, amb la missió d'oferir un producte de qualitat, contribuir a la reducció de plàstics i envasos mitjançant la venda a granel, i potenciar al màxim els productes de proximitat i ecològics (la gran majoria dels productes que trobareu a la botiga són de producció ecològica). A més  a més, la botiga també es converteix en espai de difusió d'una alimentació sana i conscient, mitjançant cursos i xerrades, així com un lloc d'intercanvi de receptes i coneixements sobre el món de l'alimentació.  

Comerç local

Entenem el comerç com a relació entre persones i canal per enfortir el teixit social dels nostres barris i pobles. Per això creiem que l'hem de potenciar i cuidar.

Saber què mengem

Som (entre moltes altres coses) el que mengem. I per això és importat saber quins aliments estem introduint al nostre cos.

 

 Principis 

Reduir residus

Amb la venda a granel afavorim que hi hagi menys ús d'envasos de plàstic i a més fomentem que la gent porti els seus envasos aplicat un 2% de descompte directe al preu del producte.

Productes de proximitat

 

Intentem que el màxim de productes que oferim siguin els més propers possibles. Per beneficiar l'economia local i minimitzar la contaminació derivada del transport.

 

    Productes 

    Contacte    

 

C/ Itàlia 46

El Masnou, Barcelona  08320

 

info@anemalgra.cat

Telf:  93 141 54 43 - 625 208 357

facebook: AnemalgraMasnou

twitter: @AnemalgraMasnou

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Anem al gra

Cereals en gra

- Mill - Amarant - Gra de Xeixa - Gra de Blat Alcalà - Gra de "Camut" - Gra d'Espelta - Gra de Sègol - Bulgur - Cous cous