November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

Aquesta recepta que us presentem, és d'un arròs sec fet amb la barreja de risotto que tenim a la botiga. En aquest cas, hem escollit la de camagrocs, però també ho podríem fer amb la de rossinyols o la d'espàrrecs i olives. Esperem que us agradi!

 

Ingredients (per 2 persones):

 

Per fer el sofregit:

- 1 pastanaga petita

- 1/2 ceba petita

- 1/2 tomàquet de pera

- Oli d'oliva verge extra

- Sal

 

Per acabar el nostre arròs:

- 200 g de Risotto de camagrocs

- 1/2 got de vi blanc (o Xerès sec)

- 500 ml de brou de verdura o pollastre

- Sal

- Cúrcuma

- Pebre negre (per potenciar els beneficis de la cúrcuma)

 

Elaboració:

 

Començarem fent el sofregit. Tallarem la pastanaga la ceba i el tomàquet a dauets petitets ("brunoise") i ho posarem a sofregir a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota: Mentre es fa el sofregit, anirem escalfant el nostre brou.

 

Un cop fet el sofregit, incorporarem l'arròs amb camagrocs a la paella, i el cuinarem durant uns minuts (fins que el gra es torni transparent -anacarar-). Afegim el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afegim el brou bullint, incorporem la sal, la cúrcuma i el pebre. I deixem bullir a foc fort durant els primers 5 minuts. Passat aquest temps, baixem el foc i deixem coure uns 10 o 12 minuts més a foc mitjà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cop tinguem el nostre arròs a punt, només quedarà emplatar-lo i gaudir-lo :) 

 

 

Suggeriment: per fer-ho encara més gustós, podeu afegir més bolets secs prèviament hidratats (utilitzant l'aigua d'hidratació colada com a part del brou per coure l'arròs).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos