November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Amanida de llentia caviar i quinoa

July 3, 2017

Arriba l'estiu i tenim ganes d'amanida: té proteïna vegetal, cereals, vegetals, fruita, color... i està boníssima. Ho té tot!

 

Ingredients per 2 persones:
200 gr llenties caviar cuites (Nota 1)
100 gr quinoa cuita (Nota 2)
1 alvocat
1/2 poma (nosaltres la golden de L'hort d'en Pau)
1 pastanaga mitjana de L'hort d'en Pau
1 tomàquet cor de bou de L'hort d'en Pau
20 gr blat de moro
3 cs (cullerades soperes) pesto

Preparació:
1. Tallar a quadradets la pastanaga i el tomàquet.
2. Disposar en un bol les llenties, la quinoa, el blat de moro, la pastanaga i el tomàquet.
3. A l'últim moment tallar a quadradets l'alvocat (el partim per la meitat, treiem l'ós i amb ajuda una cullera el buidem). Afegim al bol. Finalment, pelem la mitja poma i la tallem a quadradets. Afegim al bol.
4. Amanim amb el pesto.

La combinació llenties i poma és boníssima.

Nota 1: per coure la llentia caviar el que hem de fer és netejar-la bé, escórrer i bullir (des d'aigua freda) amb una fulla de llorer uns 30 min a partir que arranca el bull. Deixar-la refredar.

 

Nota 2: netejar bé la quinoa. Posar en una paella i torrar-la lleugerament. Afegir el doble d'aigua i fer arrancar el bull. Quan bulli, tapar i baixar el foc.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes