November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Brownie sense gluten i sense lactosa

July 31, 2017

Aquest Brownie és ben senzill de preparar, i queda d'allò més bo!

 

Si el plàtan és ben madur, no cal afegir cap tipus de sucre afegit. A més, aquesta recepta no porta mantega. Així reduïm els greixos saturats de la recepta. 

 

En aquest cas no hem afegit fruits secs. Però unes nous o avellanes, no desentonarien gens :)

 

Si la farina de cigró no us convenç, i no teniu problemes amb el gluten, la podeu substituir per farina de civada.

 

Ja veieu que opcions n'hi ha moltes!

 

Ingredients:

 

2 plàtans ben madurs
4 cullerades soperes de farina de cigró
2 cullerades soperes de farina d'ametlla
2 cullerades soperes de cacau pols
1 ou o dues clares d'ou
3 cullerades soperes llet vegetal
1/2 culleradeta de postres de vinagre de poma
1 culleradeta de postres bicarbonat
25 g xocolata 86% (opcional)

 

Preparació:
1. Tan senzill com batre amb l'accessori picadora tots els ingredients (menys la xocolata 86%). Quedarà una massa espessa.
2. Abocar la mescla en un motlle d'1 litre de capacitat prèviament engreixat amb oli oliva.
3. Tallar a trossets petits la xocolata com a xips i reparteix per sobre la massa.
4. Fornejar durant 20 min amb el forn prèviament preescalfat a 180 °C. Deixar refredar del tot.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes