November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Truita de xips de verdura

August 5, 2017

Segurament recordareu la famosa recepta de truita de patates xips que el gran cuiner Ferran Adrià va popularitzar fa ja més de 15 anys. Doncs bé, avui us presentem la versió "tunejada" de l'Anem al gra :) Bàsicament, el que fem és substituir les patates xips, per les (també conegudes :p) xips de verdura que tenim a la botiga.

 

Ingredients (2 persones):

 

6 ous ecològics

70 g de xips de verdura

1 cullerada d'oli d'oliva verge extra

Sal (opcional)

 

Preparació:

 

Primer batrem els 6 ous dins un bol (prou gran perquè després ens hi càpiguen les xips de verdura). Opcionalment, podem afegir un pessic de sal als ous, però com les xips ja en porten una mica, tampoc és estrictament necessari.

 

 

 

 

Barregem bé les xips amb els ous, i deixem reposar 1 minut.

 

 

 

 

 Mentre les xips i els ous batuts reposen, posem la paella al foc amb una cullerada d'oli d'oliva.

 

 

Un cop tinguem l'oli calent, hi aboquem la nostra barreja d'ous i xips. Al principi de la cocció anirem remenant suaument per tal d'ajudar que l'ou qualli una mica.

 

 

 

 

 

Al cap d'uns 40 s - 50 s (quan part de la truita que està tocant la paella estigui prou quallada), li donarem la volta amb l'ajuda d'un plat. I la deixarem cuinar. Si us agrada poc feta de dins, amb mig minut de cocció serà suficient.

Un cop cuita, posarem la nostra truita dins un plat, i ja estarà a punt per a menjar-la :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes