November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Crema de llentia vermella i pastanaga

October 7, 2017

Aquest mes us portem una recepta molt adient per l'època de l'any a la que estem entrant :)

Es tracta d'una crema molt senzilla de fer, i per la qual proposem un pesto per acompanyar-la. 

 

Ingredients (4 persones):

 

Per la crema:

600 g de pastanaga pelada i tallada a rodanxes
1 branca d'api petita tallada
300 g de llenties vermelles
1,5 l. caldo de pollastre o verdures (ull amb el brou, si t'agrada més espès, posa menys brou)
La ratlladura d'una taronja (opcional)
60 ml. de suc de taronja (opcional)
1 culleradeta de cafè de comí en pols
Sal i pebre


Pel pesto (opcional):
4 cullerades soperes oli d'oliva
15 grs. julivert o coriandre
Sal i pebre


Preparació:

 

1 (opcional) - Preparar el pesto triturant tot els ingredients. Reservar.

 

2 - Disposar en una olla les pastanagues amb l'api, les llenties i el brou i bullir durant 20 minuts a foc mitjà (millor tapat).

 

3 - Triturar i condimentar amb la ratlladura, el suc de taronja i el comí. Salpebrar al gust. En el moment de servir posar una mica de pesto per sobre.


Nota: si es vol fer una mica més elaborat, es pot sofregir mitja cebeta abans de posar les pastanagues, l'api i les llenties. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes