November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Torrades dolces i salades

November 5, 2017

Aquest mes us portem una recepta molt senzilla. Es tracta d'unes torradetes amb dues versions: una dolça i una altra de salada, que ens aniran molt bé per esmorzar,  berenar i fins i tot per "arreglar-nos" algun sopar :) 

 

Ingredients (per una torrada):

 

Opció salada

¼ ceba tendra

½ alvocat

½ tomàquet

Barreja de llavors

1 llesca de pa

 

Opció dolça:

100 g de cacauets crus o torrats

4 maduixes

1 llesca de pa


Preparació:

 

Opció salada

  1. Tallar a quadradets molt i molt petits la ceba.

  2. Laminar el tomàquet i l’alvocat.

  3. Torrar la llesca de pa i disposar làmines d’alvocat i tomàquet per sobre.

  4. Barrejar la ceba i les llavors i posar a sobre la torrada. Això donarà un toc cruixent la torrada.

  5. Per acabar-la, posarem un rajolinet d'oli d'oliva verge extra per sobre de la nostra torrada.

 

 

 

Opció dolça

  1. Si els cacauets són crus, preescalfar el forn a 150 ºC i torrar-los durant 15-20 minuts aproximadament i anar remenant. Veurem que agafarà un lleuger color daurat.

  2. Disposar els cacauets (millor tebis) a la picadora i triturar-los fins que deixin anar l’oli i quedaran la textura de mantega. Segurament s’haurà d’anar fent descansos.

  3. Torrar la llesca de pa i untar una generosa capa de mantega de cacauet.

  4. Tallar a làmines les maduixes i col·locar-les sobre la mantega de cacauet.

  5. Opcionalment decorar amb una fulla de menta.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes