November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Magdalenes d’aperitiu de tomàquet sec i olives negres

December 3, 2017

La recepta d'aquest mes és molt adient per aquestes dates nadalenques. Aquestes magdalenes a més de ser molt sabroses i esponjoses són vistoses i fàcils d'elaborar. Si les volem sense lactosa, haurem d'utilitzar llet vegetal i obviar el formatge ratllat.

 

Ingredients (per a 24 mini magdalenes):

 

   180 g de farina
   1 paquet de llevat de rebosteria
   3 ous
   1 mica de sal
   1 culleradeta d’orenga
   Pebre mòlt
   100 ml d’oli d’oliva
   50 ml de llet (pot ser vegetal) o 100 ml de llet (pot ser vegetal)

       (seran 50 ml de llet si guardem l’aigua d’hidratació dels tomàquets, si no la reservem, seran            100 ml de llet)
   50 g d’olives negres desossades
   50 g tomàquet sec hidratat (ens guardem aigua d’hidratació, 50 ml)
   100 g Formatge ratllat emmental


Preparació:

   1.    Escalfar el forn a 180 °C.
   2.    Si cal treure l’ós a les olives i trossejar els tomàquets hidratats.
   3.    Barrejar la farina en un bol amb el llevat, el pebre, l’orenga i la sal. 
   4.    Batre els ous i afegir la llet, l’oli i l'aigua d'hidratació dels tomàquets. Mesclar bé. 
   5.    Incorporar els líquids als sòlids.
   6.    Després integrar les olives i els tomàquets.
   7.    Abocar la barreja dins de motlles petits de magdalena. Cobrir amb formatge ratllat.
   8.    Coure al forn durant uns 10 minuts.
   9.    Servir calent.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes