November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Crema de xocolata vegana

March 4, 2018

Aquest mes us portem una recepta molt llaminera. Als més xocolaters de ben segur els agradarà. 

 

Ingredients:


- 50 g de xocolata Solé 86%
- 500 ml de llet vegetal freda
- 1 pessic de sal
- 1/2 culleradeta de canyella en pols
- 35 g de sucre de coco
- 2 cullerades de cacau pur en pols
- 30 g de farina de blat de moro

 

Per decorar:
- coco ratllat
- nabius


Preparació:

 

1. Trossejar la xocolata.
2. Separar 150 ml de la llet i col·locar 350 ml en una cassola junt amb la xocolata trossejada i el pessic de sal.
3. Posar al foc mitjà-baix i mentre es va desfent la xocolata anar barrejant bé. Ha de quedar totalment desfeta.
4. Mentrestant barrejar molt bé amb unes varetes els 150 ml de llet ben freda amb la farina de blat de moro, el sucre de coco, el cacau en pols i la canyella. No han de quedar grumolls.
5. Incorporar la barreja freda a la cassola i escalfar a foc mitjà sense parar de remenar fins que espesseixi.

6. Posar la crema en gotets i quan hagi refredat tapar amb paper film i reservar a la nevera que refredi bé.

7. En el moment de servir decorem amb coco ratllat i uns nabius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes