November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Pastís de poma sense gluten

June 3, 2018

Aquest mes us portem una recepta dolça. Es tracta d'un pastís molt lleuger, i de textura molt, molt esponjosa.

 

Ingredients (per un motlle de 18 cm):


4 ous (millor a temperatura ambient)
60 g de sucre de coco
75 g de farina de patata
1 pessic de sal
2 pomes

Preparació:

 

1.    Pelar i laminar les pomes.
2.    Muntar les clares amb un pessic de sal.
3.    Blanquejar rovells amb el sucre fins que tripliquin el volum.
4.    Tamisar la farina de patata.
5.    Incorporar la farina i les clares als rovells d’ou. Millor si ho fem alternant 50% farina de patata, 50% clares, 50% farina de patata i 50% clares.
6.    Repartir la barreja en el motlle. Col·locar les làmines de poma.
7.    Fornejar a 170 °C uns 20 min aire.

 

Nota: la poma és opcional. La podeu treure, o fer una variant de la recepta canviant poma per, per exemple, pera.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square