November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Batut de plàtan i nabius amb llet d'ametlla

July 1, 2018

Aquest mes us proposem un batut molt vistós, fresquet, nutritiu i ideal com a esmorzar o berenar en aquests mesos de calor. En aquesta ocasió, la llet d'ametlla hem decidit que també ens la farem nosaltres, així que tenim dues receptes en una :)

 

Llet d'ametlles

 

Recepta base de la recepta d'orxata publicada a: https://www.anemalgra.cat/single-post/2017/09/07/Orxata-de-xufa

 

Ingredients:

 

200 g d'ametlles
1 l d'aigua
4 dàtils medjool (opcional)

 

Preparació:


1. Deixar en remull durant 8h-10h les ametlles amb un polsim de sal.
2. Passat el temps escórrer l'aigua de remull i rentar-les molt bé.
3. En una batedora potent introduir els dàtils, les ametlles i triturar durant uns 15 segons.
4. Afegir el litre d'aigua i triturar a velocitat màxima durant un minut.
5. Colar amb un colador fi o, millor, amb una bossa fer per llets vegetals. Esprement bé la polpa.

Nota: consumir en 2 - 3 dies

 

 

Batut de plàtan i nabius 

 

Ingredients:

 

400 ml de llet d'ametlla
1 tassa de nabius (poden ser congelats)
1 plàtan gran congelat
1 cullerada sopera de llavors de lli
½ beina de vainilla


Per decorar:

 

Coco deshidratat sense sucre
1 kiwi
Fulles de menta
Pol·len (conté un 30% d'hidrats de carboni, un 40% de proteïnes, vitamines i flavonoides (important ara que prenem el sol. És ideal per gent que necessita energia)

 

Preparació:

 

Batre tot junt en una batedora i servir amb els ingredients de la decoració. Més senzill impossible :)

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos