November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Pastís vegà de verdures

August 2, 2018

Aquest mes us portem una recepta per un sopar estiuenc, lleuger i saludable. Amb molt bona aportació de proteïna vegetal. I fibra i  vitamines de les verdures.

 

 

Ingredients:

 

100 g de farina de cigrons
50 g de farina d'arròs
50 g de farina de blat sarraí
1 cullerada sopera d'orenga
1/2 culleradeta de pebre dolç
1/2 culleradeta d'all mòlt
1 culleradeta de sal de marina
Pebre mòlta al gust
1 cullerada sopera de vinagre de poma
200 ml d'aigua temperada
20 ml d'oli d'oliva verge extra + 2 cullerades
1/2 ceba tallada a quadradets
1/2 pebrot vermell tallat a quadradets
1 pastanaga tallada en juliana
100 g d'espinacs o bledes
 

Per la salsa:


30 g d'anacards remullats en aigua durant 4 h i després escorreguts
50 g de iogurt vegetal
1/2 culleradeta d'all mòlt
1/2 culleradeta de vinagre de poma
1 cullerada sopera de llevat nutricional
1 pessic de sal i pebre
1 cullerada sopera de cibulet o julivert picat

Elaboració de la salsa:

 

1. Triturar tots els ingredients.

 

Elaboració del pastís:


1. Preescalfar el forn a 200 ºC durant 10 minuts.
2. Saltejar en una paella amb una mica d'oli les verdures: la ceba, el pebrot i la pastanaga durant 5 minuts. Afegir les bledes o espinacs i deixar un minut més al foc i apagar.
3. En un bol barrejar els sòlids: les farines, la sal i les espècies.
4. En un altre bol barrejar els líquids: aigua, oli i vinagre.
5. Afegir els líquids sobre els sòlids i barrejar bé amb unes varetes. Quan la massa sigui una barreja ben homogènia afegir les verdures.
6. Col·locar la barreja en un motlle engreixat amb oli i paper de forn i fornejar a 200 ºC durant 25 a 30 minuts, fins que estigui daurat i quallat.
7. Servir el pastís junt amb la salsa.
 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes