November 4, 2018

October 1, 2018

Please reload

Entrades recents

Arròs amb Camagrocs

June 4, 2017

1/1
Please reload

Destacats

Torró de xocolata i ametlla

December 2, 2018

Aquest mes us proposem una recepta nadalenca saludable. En realitat són dues perquè també farem la mantega/crema d'ametlles. La recepta és un torró de xocolata i ametlla casolà. Però compte!!! En aquest cas us suggerim la versió d'ametelles però us animem a fer les versions de cacauet o avellanes (canviant la quantitat d'ametlles per cacauet o avellanes per igual).

Ingredients:


130 g de xocolata negra mínim 80 %
10 g d'oli de coco (verge extra)
50 g de mantega/crema d'ametlla
40 g de beguda vegetal
Ametlles extra per farcir

Per la mantega/crema d'ametlles

200 g d'ametlles crues

Preparació:

Primer preparem la crema d'ametlles. Preescalfem el forn a 180 ºC i torrem les ametlles, tant els 200 g per fer la crema com les del farcit, durant 15 minuts aproximadament mentres anem remenant. Veurem que la pell anirà saltant i agafarà un lleuger color daurat. Llavors les treiem del forn i triturem 200 g d'ametlles amb una picadora fins que deixin anar el seu oli i es converteixi en una crema.

Ara reservem 50 g de crema pel torró i els altres 150 g els guardem per una altra recepta com per exemple estendre sobre una torrada , o per un batut etc.

Ens disposem a fer el torró. Desfem al bany maria la xocolata amb l'oli de coco. Un cop desfet afegim la crema d'ametlles i la beguda vegetal. Barregem molt bé fins aconseguir una barreja homogènia. Afegim les ametlles prèviament torrades i tornem a barrejar.

Col·loquem la barreja a un motlle allargat tipus plumcake folrat amb paper de forn i deixem a la nevera d'un dia per l'altre.

BONES FESTES!!!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Cerca etiquetes
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square